Kwaliteit staat bij Salon Deuxième hoog in het vaandel.

De naam betekent letterlijk: “Tweede Salon” Na een verhuizing is bij mij de vraag gerezen of ik opnieuw een schoonheidssalon wil beginnen. Ik heb veel nagedacht over mijn vak als schoonheidsspecialiste. In een tijd van haasten, rennen en social media is er nog maar weinig ruimte om echt de tijd te nemen voor elkaar en voor jezelf!

Ik kwam na veel overpeinzingen en vanuit een christelijke levensovertuiging tot de volgende conclusie: “Ik vind het fijn om voor mensen klaar te staan, te informeren en te helpen” Maar ook: “Niet alleen de uiterlijke schoonheid is belangrijk ook de innerlijke” Echte schoonheid komt tenslotte van binnenuit! Dat laat je gezicht en ogen stralen! Daarom is er bij Salon Deuxième ook ruimte voor een goed gesprek, en koffie of thee horen daar natuurlijk bij.

Door inmiddels jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste kan ik u als klant de aandacht en zorg geven met de kwaliteit waar u recht op heeft. Naast de diploma’s schoonheidsspecialiste en manicure is Salon Deuxième ook gespecialiseerd in diathermie en visagie. Bij visagist Ralph Baaij , bekend van visagie bij o.a. SBS6, heb ik onlangs nog een opfriscursus gedaan m.b.t. bruidsmake-up; feestmake-up; en fotoshoots. Bij Salon Deuxième kun je terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen! Tot Ziens bij Salon Deuxième!